Розкриття нового ресурсного потенціалу Східної Європи і Чорного моря

 

SPE пропонує вам першу Східноєвропейську конференцію з геології та розробки SPE, центром уваги якої стануть питання побудови геологічних моделей родовища, басейнове моделювання, побудова сейсмічних зображень, управління розробкою родовищ/методи вторинного та третинного видобутку (EOR/IOR), аналіз впливу цифрових технологій на видобуток та управління життєвим циклом активів.

Українська нафтогазова промисловість є регіональний хабом розвідки та видобування із величезною нафтогазовою ресурсною базою, великим ринком, вигідним розташуванням та багатою історією галузі. Це перша професійна конференція з геології та розробки у Східній Європі, яка пропонує долучитися до світового технічного досвіду, нових концепцій розвідки родовищ та інновацій в галузі оптимізації та збільшення видобутку.

Приймаюча організація


Чому варто відвідати захід


⦿ Єдина технічна нафтогазова конференція у Східній Європі

⦿ Виконавчі та програмні комітети, до складу яких входять представники ключових зацікавлених сторін нафтогазової галузі регіону (Україна, Румунія, Білорусь, Польща, Туреччина, Угорщина, Сербія, Болгарія)

⦿ Організатором конференції є НАК «Нафтогаз» лідер з розвідки та розробки нафтогазових родовищ у регіоні

⦿ 250 учасників з 8 країн регіону

⦿ 2 дискусійні панелі керівництва виконавчого рівня

⦿ 2 Технічні стріми з 30 презентаціями

 

 

Чому варто приєднатися до нас у листопаді…

Послухати лідерів галузі та технічних експертів - Відомі галузеві експерти представлять власне бачення нафтогазової галузі Східної Європи та поточної ситуації в галузі. 

Програма конференції світового класу - інтенсивна технічна програма, що охоплює найрізноманітніші теми, центром уваги якої є презентації на основі досліджень, прискорення обміну знаннями, передовими практиками та досвідом

Унікальний нетворкінг - спілкуйтеся з галузевими фахівцями та розширюйте власну мережу професійних контактів завдяки чудовим можливостям нетворкінгу.

 


Хто відвідає захід:


Фахівці нафтогазової галузі, експерти та менеджери

Сервісні та консультаційні компанії, постачальники

Державні регулятори

Місцеві, національні та міжнародні урядові організації

Громадські організації

Консультанти

Професійні товариства

Університети, науково-дослідницькі центри та інститути